Depresia “Costa Rica – Madagascar”, falimentul și trenduri la hoti

21 aprilie 2018 Nu are comentarii

Descriere

Depresia „Costa Rica – Madagascar” face ravagii în rândul hoților

Doi hoți de carieră, care s-au reinventat într-un un cuplu solid, profesional, dar și în viața de zi cu zi, vin la psiholog într-o stare de depresie puternică, ce nu le mai dă pace.

Afecțiunea lor, “Depresia Costa Rica”, a fost descoperită în premieră națională, după prima ședință de psihoterapie. Totul a pornit când, fără să mai aibă ce fura prin România, și-au făcut curaj și s-au deplasat în aceasta țară, cu nume de depresie, și, fără să realizeze vreun moment, au dat faliment.

Ca să-și poată face „meseria”, ei povestesc cum viața i-a obligat să se deplaseze după personaje importante, în resorturi de lux din lume.

Cu o carieră frumoasa în această “meserie” și mânați de o pasiune arzătoare pentru vocația lor, înțeleg foarte bine că nu mai înțeleg nimic din ce li se întâmplă în țara în care trăiesc.

Din informațiile pe care cei doi hoți le aduc în fața opiniei publice, guvernul ar trebui să ia în calcul acești senzori economici relevanți și să tragă o concluzie foarte simplă, că în țara asta și hoții mor de foame. Cei obișnuiți, evident.

Cuplul de hoți: Paul Ipate și Cătălin Neamțu

Psiholog: Ionuț Niculae

Psihologul Natiunii