Un politician nu mai poate să mintă de 3 luni

14 aprilie 2018 Nu are comentarii

Descriere

Adevărul, un pericol pentru toată clasa politică

Un politician, care nu mai poate să mintă de 3 luni, a venit în stare gravă la Psihologul Națiunii, trimis cu salvarea direct din Parlament.

Afecțiunea sa, nemaicunoscută până în prezent, este o premieră în domeniu.

Totul s-a declanșat din senin, când, inexplicabil, a început să spună adevărul la o banală ședința de partid și nu a mai reușit să se oprească.

Nu mică i-a fost mirarea, când, fără să mai poată controla situația, și-a pierdut toate funcțiile din partid și minister. În plus, familia l-a evacuat din casă și, în curând, în urmă unei notificări oficiale, riscă să fie dat afară și din țară.

Cazul este o premieră națională și este cercetat intens în toate centrele de specialitate.

Marea îngrijorare vine, însă, din partea partidelor parlamentare, care pornesc de la ipoteza că este un virus și se poate “lua” de la om la om, indiferent de ideologie și coeficient de inteligență.

“Ar fi o catastrofă”, a declarat un purtător de cuvânt al celui mai mare partid din țară.

“Interzicem asemenea situații anapoda” spune o altă voce importantă, de la un alt partid.

“Această anomalie a reușit să introducă o stare puternică de depresie și frică generală în tot Parlamentul”, este declarația unui important senator.

“Nimeni nu-și poate explica cum adevărul a reușit sa provoace un asemenea dezastru politic. Am văzut deputați și senatori care deja își fac tratamente cu hormoni, pentru a-și crește imunitatea la posibilul virus.”, scrie un ziarist despre fenomen.

Niciun șef de partid nu și-a imaginat, până în prezent, că un simplu om, născut la într-o așezare umană atât de mică, pe numele ei Videle, județul Teleorman, va rosti cândva adevăruri. Guvernul a trimis deja echipe de antropologi, sociologi și alți cercetători în acest loc incredibil din România, să determine cauzele acestei devieri de la normal.

Pacientul: Șerban Georgevici

Psiholog: Ionuț Niculae

Psihologul Natiunii