H2O cu multe voturi! Invenția, 100% românească, brevetată de Darius & Liviu, efecte nebănuite pentru o fostă consilieră

27 februarie 2019 Nu are comentarii

Descriere

Descoperire incredibilă făcută de Darius Valcov și „îmbrățișată” de Liviu Dragnea: APĂ CU VOTURI

Cine și-ar fi închipuit că apa, pe lângă cele două amarate de molecule de hidrogen și doar una de oxigen, conține multe-multe voturi ?

Demonstrația a fost prezentată de Darius, la Slătioara, cu talc, inteligent. „Vrei să ai apă?”, „Vrei să bei apă?”, păi, atunci votează PSD!  Și iată cum APA, VOTURI se făcu!

Liviu Dragnea, după ce a văzut că Darius are capacități paranormale și scoate voturi din apă chioară:

” E unul din primarii pe care eu îl invidiam, că nu era coleg cu mine de partid”

„Vreau să va spun că este un om extrem de eficient, extrem de aplicat.”

„Am așa o presimțire că într-un viitor rezonabil Darius va avea un rol mult mai important în Statul Român. Așa simt eu.”

„Darius, care este un băiat tânăr, sigur va ocupă o funcție importantă, pentru că toată priceperea lui, toată expertiză lui, toată determinarea lui și forță lui să poată să ajute România, pentru că a venit momentul în care țară își caută fiii.”

Darius Valcov, demonstrație liberă în față cetățenilor și pledoaria să emoționantă despre apă:

„Toată lumea vorbește de apă și canalizare, dar, nu uitați slatiorenilor, că apă este subvenționată de Primăria Municipiului Slatina. Și apă o extragem cu pompele de la Primăria Slatina și de când aveți apă,  la Slătioara este 2.9-3 lei și la Slatina este 5, 35 lei, subvenționată de Primăria Slatina. Dar rețineți, un aspect extrem de important, se poate atunci când suntem în familie și suntem prieteni. Dacă de pe dată de 10, nu rămânem o familie  și mergem cu javrele, atunci apă trebuie să ajungă la prețul din Slatina! Să ne înțelegem despre ce vorbim. Subvenția o facem, dragii noștri, pentru că sunteți familia noastră, a PSD-ului. Dacă rămâneți în familia noastră PSD, prețul la apă rămâne același.”

Psihologul Natiunii