Viorica Dăncilă, concediul, Dragnea și Iohannis

6 august 2018 Nu are comentarii

Descriere

Viorica Dăncilă va intra în concediu

După cum ați aflat, prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, va intra de luni în concediu de odihnă. Am încercat să obțin mai multe detalii cu privire la această decizie neașteptată a doamnei Dăncilă de a-și întrerupe turneul european plin de succes, care a contribuit la întărirea tradiționalei relații de prietenie dintre români, macedoneni și muntenegreni. Din păcate, până la această oră nu se știe cu certitudine care va fi destinația de vacanță a prim-ministrului. Surse din interiorul Guvernului afirmă că Dăncilă și-ar fi exprimat intenția de a-și petrece concediul într-o țară membră a Uniunii Europene, dar nu se decisese încă dacă această țară să fie Pakistan sau Iran.

Există însă voci care contrazic această teorie și spun că Dăncilă nu știe încă unde va pleca în concediu, deoarece consilierii au uitat să-i scrie pe o foaie destinația și indicațiile de orientare. În fine, un alt zvon care circulă pe culoarele Palatului Victoria este că, de fapt, în locul doamnei Dăncilă va pleca în concediu Liviu Dragnea.

Și pentru că tot am atins subiectul, ne-am interesat cu această ocazie unde își va petrece concediul de odihnă președintele Klaus Iohannis. În cazul domnului Iohannis, răspunsul pe care l-am obținut este mult mai simplu: „dar ce, s-a-ntors…?”.

Știrile Bravos Națiune, singurele știri care vă prezintă România așa cum știți că este.

Spitalul de Umor