Un politician, un polițist, un preot și dorințele lor către Moș Crăciun

22 decembrie 2019 Nu are comentarii

Descriere

Dorințele speciale ale unui politician, preot, polițist și medic îi provoacă lui Moș Crăciun o depresie puternică

MOȘ CRĂCIUN

Uitați, că am făcut o sinteză pentru dvs. …că să mă înțelegeți mai bine. Am notate câteva dorințe pe domenii, că să zic așa. (scoate o foaie cu notițe)

De la un polițist: “Dragă Moșule, anul asta îmi doresc să ies la pensie, cu toate că am 38 de ani. Rog rezolvare urgență!”

De la un medic: “Dragă Moșule, aș dori mai mulți pacienți de la Stat la clinică mea privată. Te rog mult să încurajezi cât poți tu de mult inițiativa privată! Am investit deja bani mulți în asta. Cum altfel să-i recuperez?!”

De la un preot: … uitați ce dorința! “… vreau o cabina de spovedanie cu înregistrare și cu camera spy de ultima generație, 4k. Cabina să aibă geamuri fumurii, că la mășinile lui PF, cu sens unic. Adică eu să-I văd, iar ei să nu….”

De la un politician: Moșule, îți scriu aceste rânduri că să știi că iti scriu. Dacă primeșți această scrisoare înseamnă că a ajuns cu bine. Dacă nu o primeșți, atunci să mă anunți pentru a ți-o mai timite o dată. Îți scriu încet pentru că știu că tu nu citești prea repede….

P.S. Aveam de gând să-ți pun și programul de guvernare, că sad ai sit u un ochi peste el, dar deja am închis plicul

Nu mai REZIST…

PSIHOLOGUL

–         Poate “haștag nu mai resist”. Așa e corect.

MOȘ CRĂCIUN

–         Nu mai pot… Ce se întâmplă? Aproape că nu mai cred în MINE…

PSIHOLOG

–         Domnule Moș Crăciun, dvs. ați intrat într-o stare de depresie profundă…

Spitalul de Umor