Scrisoarea Vioricăi Dăncilă către Moș Crăciun | Toni Grecu, pe scena Teatrului Național București

27 decembrie 2018 Nu are comentarii

Descriere

Toni Grecu a citit națiunii dorințele arzătoare pe care copilul din Viorica Dăncilă i le transmite Moșului printr-o scrisoare

„Mă numesc Viorica și vreau să pui și pentru mine câteva daruri în sacul tău care știu că e încăpător și mare și are surprize pentru toți, deoarece eu am fost foarte cuminte și ascultătoare tot anul. Cum mi s-a spus așa am făcut. Deci dragă moșule, te rog așa: să îmi aduci o carte de bucate nouă, care e cartea mea preferată. Cea care o am acum e pătată de ulei și de suc de maioneză și nu se mai vede ce e scris la pagină cu salată boeuf care îi place cel mai mult lui.”.

„Ultima dorință, dragă moșule, este să-mi aduci niște hormoni care să-mi crească și mie mustața. Dacă tot am ideile lui, părerile lui, gândurile lui, corect ar fi să am și mustața lui, nu?”

„Moș Crăciun, te mai rog să îmi aduci un vacccin pentru gripă porcină care să îl fac cadou la porcii din toată țara care este bolnavi. Mie îmi e foarte milă de aceste animale atât de folositoare care mor nevinovate din cauza gripei, dar și din cauza ta, Moș Crăciun.”

„Și te mai rog moșule, să îmi dai putere să dau o hotărâre de guvern care n-a dat-o până acum niciun guvern, de exemplu, să fie o OUG prin care măgarii de pe Facebook care mă critică pe mine să le închid conturile de Facebook și să le confiște poliția internetul din casă.”

„Moșule, te rog să faci un fel minune pentru mine să mă duc odată la Bruxelles și să vorbesc la o ședință în limba engleză cum nu vorbește nici Theresa May. Știu că e imposibil, dar cred că totuși se poate, că d-aia am ajuns și eu prim ministru.”

„Aș mai vrea, moșule, să îmi aduci un acordeon că îmi place foarte mult acest instrument și să cant la el când mă plictisesc în birou. După ce termin cu politica poate mă primește Edi Drăgoi la el în orchestra.”

„De asemenea, mi-ar place să am un telefon Smartfon, Samsung sau Ifon , cum îi zice, care să vorbească corect în locul meu iar când mă sună Iohannis să îl înjure direct în locul meu, că eu nu îmi permit deoarece sunt o doamnă.”

Moș Crăciun, mai doresc să îmi aduci niște pastile de stres, adică care să mă facă să par mai stresată, mai afectată și mai implicată, că eu nu simt niciun fel de emoție și supărare, indiferent cât mă înjură opoziția sistatul paralel. Crezi că sunt normală sau intangigibilă?

Sunt doar câteva din „darurile” enumerate, cu o empatie sinceră 🙂 , de Toni Grecu, pe care doamna premier le-a așteaptat cu nerăbdare de la Moș Crăciun.

Înregistrarea video aparține conaționalului Robert Carp, antrenor de fotbal al echipei de copii CS Keep Going.

Bravos, Națiune!

Bravos, Robert!

 

Natiunea cu Talente