Moș Crăciun, în Epoca Normală | Primele mărturisiri la o emisiune TV

19 decembrie 2019 Nu are comentarii

Descriere

Moș Crăciun, în Epoca Normală | Breaking News

Moș Crăciun, proaspat ales in Laponia, face primele mărturisiri la o emisiune TV, după ce a ajuns în România

Interpretează actorii: George Robu (Moș Crăciun) și Petrică Pletosu (Prezentator)

Prezentator:

–         Bună ziua și bine v-am regăsit la emisiunea “Să vorbim despre sex și altele”! Breaking News, stimabililor, chiar acum avem un Breaking News! Îl am invitat, în premieră pe țară și mondială, pe noul Moș, excelență să Moș Crăciun de România, ales sau desemnat, o să ne lămurească chiar el imediatl, în România. Este incredibil, doamnelor și domnilor, în exclusivitate, Moș Crăciun se află chiar lângă mine (îl atinge) și, după cum vedeți este chiar adevărat! Deci, nu visez! Excelență, deci, ați fost ales sau desemnat?

Moș Crăciun:

–         Înainte de toate, va salut pe toți, dragii moșului! Am fost ALES, că să va răspund la întrebare, nu desemnat. Asta că să fie clar. Au fost alegeri libere și vreau să va spun că am câștigat cu un scor zdrobitor, de 93,72 % la 9.8695877281, cu perioada de 81, la sută. Un scor cu multe semnificații matematice…

Prezentator:

–         Incredibil! Iată avem, chiar în acest moment, încă un Breaking News! Care este semnificația matematică? Atenție, doamnelor și domnilor, Breaking News!

Moș Crăciun:

–         Eu, personal, nu răspund la această întrebare, dar, dar, au răspuns deja matematicienii.               E simplu. Dacă extrageți radical din procentul contracandidatului, o să vedeți că va va da 3,14. Deci… simplu, pi pătrat, nicidecum rază la pătrat.

Prezentator:

–         Incredibilă semnificație matematică: pi ori pi,pipi, adică pi pătrat! Excelență voastră, cum au fost alegerile și unde s-au ținut?

Moș Crăciun:

–         În toată Laponia. În Laponia Normală, mai exact. Totul a decurs normal. Campanie normală, cu sanie normală, trasă de reni normali, cu coarne normale, viteză normală, pe zăpadă normală, pe autostrăzi normale… Adică, totul normal…

Prezentator:

–         Sania, sania normală, ce marca a fost, dacă nu sunt indiscret?

Moș Crăciun:

–         N-o să va răspund la această întrebare… V-am spus, a fost o sanie normală. Ce pot să va spun, în plus, este că mi-a fost atribuită de un sponsor german normal. E suficient.

Prezentator:

–         Am mii de mesaje de la oamenii care va așteaptă să le împliniți dorințele și care va întreabă cum sunteți dumneavoastră, cum va caracterizați?

Moș Crăciun:

–         … De la oamenii normai, sper, pentru că va anunț de pe acum că voi împlini doar dorințele oamenilor normali din această țară. Sunt un Moș Crăciun Normal. Dacă vreți, consider că sunt primul Moș Crăciun Normal trimis în România.

Prezentator:

–         Să înțeleg că ceilalți Moși au fost anormali?

Moș Crăciun:

–         N-am să va răspund nici la această întrebare, pentru că nu e normală. Voi răspunde numai la întrebări normale, cum am precizat încă de la început.

Prezentator:

–         Excelență, dar Platon a zis că “Orice om normal e anormal”. Cum comentați? Ce-a vrut marele gânditor, filosof, să spună?

Moș Crăciun:

–         Nu comentez ce a spus Platon. E treaba lui. El, în primul rând, a trăit înaintea erei noastre, când lucrurile erau cu totul altfel. În concluzie, dacă era o întrebare din era noastră, va răspundeam, dar să veniți cu filosofi dinaintea erei noastre, nu e normal… Va rog frumos, haideți să avem un dialog civilizat și normal.

Prezentator:

–         Excelență, cum veți face față valurilor de dorințe din partea românilor?

Moș Crăciun:

–         Da… La această întrebare va voi răspunde. Simplu. Îi anunț de pe acum că dorințele trebuie să fie neapărat normale (nor-male), voi livra doar cadouri de dimeniuni nor-male, iar scrisorile (se uită în camera) să fie cât mai normale, scurte și concise. Dragii mei normali, vreau să va spun că nu voi tăia din cadouri, așa cum s-a auzit și cum încearcă unii să va manipuleze. Mai mult, oferta mea, în acest an, este, dragii mei, că în loc de o dorința, puteți să va puneți două dorințe.

Prezentator:

–         Breaking News și Exclusivitate, doamnelor și domnilor: iată, anul acesta vom avea în sfârșit un Crăciun normal, iar Moș Crăciun va oferă, în premieră națională, să aveți dreptul la două dorințe, în loc de una! Deci, dublu față de epoca trecută.

Moș Crăciun:

–         Epoca Normală. Dublu. Exact!

Prezentator:

–         Excelență, va mulțumesc, cât pot eu de normal, că ați aceptat invitația mea la emisiunea

“Să vorbim despre sex și altele”. Acum, pentru că tot ne apropiem de un final normal, încă un Breaking News, doamnelor și domnilor!!!

Domnule Moș Crăciun, va rog să faceți anunțul! E foarte important! Atenție, Breaking News!

Moș Crăciun:

–         Vreau să va informez, că începând de astăzi, chiar de la această ora (se uită la ceas și spune ora), versurile cu “Moș Crăciun cu plete dalbe/ A sosit de prin nămeți/ Și aduce daruri multe/ La fetițe și băieți/ au fost modificate, prin ordonanță normală de urgență normală, în următoarea formă, pe care va rog să o folosiți începând din acest moment:

“Moș Crăciun cu normale plete dalbe,

A sosit de prin normali nămeți,

Și aduce normale daruri multe,

 La normale și normali, fetițe și băieți.

Refrenul rămâne neschimbat: “Moș Crăciun, Moș Crăciun”. Va mulțumesc!

Spitalul de Umor