Jeleurile invizibile și Statul Paralel

15 aprilie 2018 Nu are comentarii

Descriere

Spitalul de Umor | Câteva avantaje:

Pacienții sunt tratați fără să simtă nimic și fără niciun fel de anestezie. Ultima achiziție, al unui camion plin de jeleuri invizibile, din China, administrate unor pacienți în stare gravă, are rezultate inimaginabile.

Cel mai bun transfer, al unui kinetoterapeut (de etnie japoneză) din Japonia în România, din istoria celor două națiuni. Costurile de transfer (secrete deocamdată) sunt comparabile cu cele din fotbalul european, dar a meritat.  Emotionantul citat, din crezul domnului Nagasaky “Și în Japonia au fost oamenii foarte triști, dar acum sunt foarte veseli.”, a stabilit fabuloasă sumă (detalii în privat).

Plățile, pentru orice gen și tip de pacient, se fac instantaneu și perpendicular, din conturile  Statului Paralel, singurul stat paralel cu orice alt stat atins de vreo urmă de civilizație. Această nouă geometrie a fost deja înregistrată în Cartea Recordurilor și este deja experimentată zilnic în spital.

La Spitalul de Umor se studiaza intens geometria paralela, unde s-a emis interesanta si revolutionara ipoteza ca doua drepte paralele se pot intersecta la un moment dat. Cand cele doua paralele se vor intersecta, Statul va avea forma unei itersectii foarte aglomerate de multe-multe paralele.

Tratamentul pentru activarea râsului, care se face cu un simplu touch pe tricepsul cranian, o altă premieră în domeniu.

Se observa cu ochiul liber , la anumite emisiuni Tv, ca invitatii râd ca prostii. Asta inseamnă ca si-au facut singuri „ceva” in zona trcicepsului cranian, ceea ce este ca si un fals in acte.

Singurul  și primul spital, din România, unde nu s-a tăiat nicio “pamblică” la inaugurare.

În afară de pacienți obișnuiți, normali, anormali, există și secția specială de tratat și salvat capra vecinului.

Dați un clik de vă tratați pe: bravosnatiune.ro!

Secțiile “Nu mai resist”, “Foarte triști”, “Psihologul națiunii”, “Rău de guvernare”, va așteaptă!

Terapeuți : Octavian Strunilă, Paul Ipate, Serban Georgevici

Pacient special ales: Cătălin Neamțu

Spitalul de Umor