Inaugurarea Spitalului de Umor

31 martie 2018 Nu are comentarii

Descriere

Cel mai nou spital din România și cele mai importante avantaje

Câteva motive ca să te “tratezi” cu câteva click-uri pe zi (în loc de alte pastile), atunci când iți apare în fața ta bravosnatiune.ro cu acest nou nouț spital:

 1. La Spitalul de Umor, singurul spital “născut” printr-o simplă ordonanță de urgență, vin să se trateze pacienții care nu mai au umor, care nu au mai râs de mult, care nu mai știu a râde sau care râd ca proștii, din motive lesne de înțeles.
 2. Pacienții sunt de doua feluri: pacienți care vin de bună voie și cei care sunt aduși cu forța la tratament (avem personal calificat pentru a doua variantă).
 3. Revoluționara procedură “Testul programului de guvernare” (programul unei coaliții, d.p.d.v. istoric), sub deviza că dacă râzi la acest text, ești un om sănătos, are deja rezultate care i-a uimit până și pe cei mai pretențioși cercetători din domeniu.
 4. Noul Aparat de Parandărăt, o premieră în lumea politico-psiho-medicală, te vindecă atât de repede, încât poți să-ti reocupi funcția de conducere, din partid, parlament, minister, guvern etc dupa maxim 10 ședințe.
 5. Pacienții sunt tratați fără să simtă nimic, fără niciun fel de anestezie. Ultima achiziție a unui camion plin de jeleuri invizibile, din China, administrate unor pacienți în stare gravă, are rezultate inimaginabile.

Diferențieri față de alte spitale

 1. Singurul Spital din România unde angajații sunt și pacienți, în același timp. Această rotire și permutare permanentă de cadre a reușit să ducă la creșteri salariale de peste 100%, ba chiar să depășească până și previziunile actualului program de guvernare.
 2. Cel mai bun transfer al unui kinetoterapeut (de etnie japoneză) din Japonia în Romania, din istoria celor două națiuni. Costurile de transfer (secrete deocamdată) sunt comparabile cu cele din fotbalul european, dar a meritat. Emoționantul citat din crezul domnului Nagasaky “Și în Japonia au fost oamenii foarte triști, dar acum sunt foarte veseli.” a stabilit fabuloasa sumă (detalii în privat).
 3. Plățile, pentru orice gen și tip de pacient, se fac instantaneu și perpendicular, din conturile Statului Paralel, singurul stat paralel cu orice alt stat atins de vreo urmă de civilizație. Această noua geometrie a fost deja înregistrată în Cartea Recordurilor și este deja experimentată zilnic în spital.
 4. Tratamentul de activare a râsului, cu un simplu touch pe tricepsul cranian, o alta premieră în domeniu.
 5. Singurul și primul spital, din România, unde nu s-a tăiat nicio “pamblică” la inaugurare.
 6. În afara de pacienți obișnuiți, normali, anormali, exista și secția specială de tratat și salvat capra vecinului.

Dați un click de vă tratați!

Sectiile “Nu mai resist”, “Foarte triști”, “Psihologul națiunii”, “Rău de guvernare”, vă așteaptă!

bravosnatiune.ro vă propune acest serial în care vă puteți regăsi sau vă puteți pierde de-a binelea.

Bravos, Națiune!

 

Terapeuți speciali: Ionuț Niculae, Ana Odagiu, Monica Odagiu

Șef de achizitii: Octavian Strunilă

Director și pacient: Șerban Georgevici

Brancardier: Paul Ipate

Reporter foarte special: Cătălin Neamțu

Spitalul de Umor