Horoscop – Meteo – Culinar

5 iulie 2018 Nu are comentarii

Descriere

Horoscop, meteo și culinar, o emisiune de televiziune completă

Invenția “3 în 1”, de la renumitele cafele, se poate aplica cu succes și simplu, după cum se vede, și la emisiunile TV.

Se pot obține informații prețioase despre zodia raței, vacii, găinii, puiului, mistrețului sau porcului, pe care ne dorim să le gătim, dar și dacă trebuie să le gătim în ziua respectivă.

Mai mult, dacă introduci în emisiune și rubrica de știri, obții “4-în-1” fără probleme, iar informația de interes public este completă și garantată.

Interpretează actorii: Alexandru Conovaru și Șerban Georgevici.

Scenariul: Robert Coravu

Regia: Octavian Strunilă

Un fragment dintr-o reteta TV de succes

Bine v-am găsit! Sunt chef Neti Busuioc și vă prezint noua noastră rubrică, intitulată „Horoscopul culinar meteo”. Este o zi foarte bună pentru Berbeci. E vorba de cei din zodia Berbecului, nu la animalul cu același nume, pentru care tocmai s-a deschis sezonul la proțap.

Așadar, dacă sunteți născut în zodia Berbecului, o să aveți parte de o zi senină, cu excepția serii, când vor apărea înnorări accentuate și posibile descărcări electrice. Dacă sunteți Taur, azi aveți șansa să gustați un fel de mâncare deosebit, cu condiția să vă folosiți imaginația care vă caracterizează.

De exemplu, vă puteți imagina că pe această masă se află următoarele ingrediente: o rață, o lingură de făină, un pahar cu apă, lămâie, sare, piper. Cu aceste ingrediente ne vom închipui că o să vă arăt cum se gătește o rață înăbușită.

De ce tocmai rață? Pentru că rața are avantajul că nu e miel. Întrucât în zodiacul chinezesc 2018 este Anul Câinelui, rețetele pe bază de miel sunt contraindicate, pentru a se evita orice confuzie. Pentru această rețetă se recomandă o rață nativă din zodia Leului, cu ascendentul în Rac, plină de personalitate. În cazul în care nu găsim una cu personalitate, putem să folosim o rață fără personalitate care, fiind goală pe interior, are avantajul că poate fi umplută cu ciuperci.

Rețeta necesită mare atenție la detalii, motiv pentru care nu este recomandată Vărsătorilor, recunoscuți pentru faptul că n-au răbdare și se plictisesc repede. Dacă sunteți  Vărsător, azi o să vă bucurați de un gest neașteptat din partea cuiva care nu vrea să vă rămână dator, așa că profitați și puneți-l să gătească în locul dumneavoastră. Se curăță bine rața, se sărează la interior și se pune în untul topit, după care se adaugă apă, după caz: cei din nord-vestul țării, unde a fost emis un cod galben de inundații, pot folosi mai multă apă, pentru că vor avea din belșug. Pentru procesul de înăbușire se folosește un vas sub presiune. Dacă nu aveți un vas sub presiune și locuiți în București, puteți să înăbușiți rața pe balcon, în aer liber, unde temperaturile maxime se vor situa între 37 și 40 de grade la amiază. După două ore, rața se pune într-o tavă în care se adaugă făina și sucul de lămâie. Vă doresc poftă bună și o presiune atmosferică de 760 de milimetri coloană de mercur.

Poftă bună, timp frumos si un ascendent pe masură!

Bravos, Națiune!

Spitalul de Umor