Ghici: cine este politicianul român de care se sperie de moarte toate pisicile? Un cercetător român a descoperit „Testul cu pisica”

19 decembrie 2018 Nu are comentarii

Descriere

Descoperire epocală pentru noile sondaje politice: „Testul cu Pisica”!

Un cercetator român a descoperit „Efectul Dragnistanian- Testul cu pisica”

Un nou fenomen politic este cercetat de către oamenii de știință, după ce într-o familie de români s-a demonstrat matematic, dupa peste 100 de teste, ca o pisica fuge ca dracu de tămâie când îl vede pe Liviu Dragnea pe un castravete. Cercetarea nu se va opri aici și, in perioada imediat urmatoare, studiul va fi aplicat și pe oameni obișnuiti, din diferite zone ale tarii.

Totul a pornit de la o pisică alergică la politicieni, dar, nu se știe încă de ce, numai unul o sperie de moarte…

„Testul cu Pisica” va putea fi aplicat cu succes și de către Institutele care realizează sondaje de opinie, înainte de alegerile viitoare, pe orice politician, cu o eroare aproape de zero, in ce priveste precizia rezultatelor, mult mai mică față de eroarea clasică, de plus-minus 3%. Avantajul evident este ușurinta cu care va putea fi aplicat acest test, pentru că România deține suficient de multe pisici, nu mai vorbim de producția de castraveți.

Se lucrează în continuare și pentru a stabili dacă exista, cauzal, un procent, în tot fenomenul sperieturii unei pisici, pentru castravete.

 

Natiunea cu Talente