Doctor bătut în spital! Moment în care nimeni nu are nicio reacție împotriva agresorului!

6 martie 2019 Nu are comentarii

Descriere

Medicul bătut într-un spital privat din Galați a rupt tăcerea

Ceea ce este revoltător, pe lângă această scenă „ireală” petrecută într-un spital din România, este faptul că nimeni nu intervine (se văd pacienți care stau liniștiți pe scaune, în timpul agresiunii), dar, mai ales, un alt medic (se vede în film) vrea să dea mâna cu infractorul, în timp ce acesta îl refuză!

Medicul Costache Botezatu a postat pe facebook, între-un final, incidentul, care s-a pentrecut în luna februarie:

”Miercuri, 20.02.2019, ora 9.39. Am cugetat mult dacă să postez înregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia că, pe lângă acţiunea penală, este necesară şi o conştientizare a unor asemenea situaţii de către toţi colegii – nu numai din relatări verbale, ci şi video.

PS – nu mă victimizez, am postat doar pentru ceilalţi colegi, pentru a realiza la ce se pot aştepta. Am înaintat plângerea la parchet. Aştept procedurile. Apropos – în Moldova (pe care mulţi o desconsiderăm), pentru aşa ceva, respectivul individ ar face 15 ani puşcărie. La noi – între 6 luni şi 3 ani (dacă nu vor fi şase luni cu suspendare).

Că să fie clare anumite aspecte şi să nu apară întrebări : unitatea la care lucrez a chemat imediat pază şi poliţia, a făcut toate demersurile legale necesare în asemenea situaţii. Eu am depus plângere penală. Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigăt (sper că nu în van) asupra comportamentului multor pacienţi , ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă ci revoltă!”