Autostrada cu Trecere de Pietoni, un Orient Express fără ieșire | Încă un record mondial! Atenție, nu-i pentru fraieri! Ep. 2

17 decembrie 2018 Nu are comentarii

Descriere

Autostrada cu trecere de pietoni și semafoare, blocată la toate ieșirile și intrările posibile

La numai 2 zile de la inaugurarea „neinaugurată”, Autostrada cu trecere de pietoni a devenit celebră și continuă să marcheze record după record, după ce a fost blocată în toate punctele cheie de ieșiri spre direcțiile construite. Absurdul continuă când, chiar dacă e gata, e absolut inutilă pentru oameni. Vă reamintim că minunea a durat 6 ani, timp în care au fost construiți 6,5 km (ultimii 3 km au costat 30 de milioane de euro!)

Vezi și episodul 1:  „Autostrada cu trecere de pietoni, premiera romaneasca 100%”

Noua autostradă, cu trecere de pietoni și semafoare, mai adaugă încă un record în dreptul României, rod al prostiei tovarășilor politicieni, pricepuți la toate cele.

Autostrada, de la Șoseaua de Centură și până în zona Pipera-Petricani, a fost deschisă circulației rutiere și inchisa in secunda doi. Cu alte cuvinte, a fost inchisă la inaugurare.

Totul a fost blocat, de zici că ești în filmul „Pe-aici nu se trece”, cu betoane pe care oamenii și-au lasat și ei mesajele de inaugurare cu acel cuvânt ce începe cu M și se termină cu E.

Mai adăugăm, la cele 3 recorduri mondiale atinse (în prima zi) de această autostradă (trecere de pietoni și semafoare; 30 de milioane de euro ne-au costat cei 3 km; 6,5 km construiți în 6 ani), cel de-al patrulea record: la 2 zile de la inaugurare, autostrada a fost blocată.

Va invităm să urmăriți dovada vie în acest video. Atenție, la 2 zile de la deschidere!